Престижни международни наряди за български съдии по плажен футбол

Международният съдия по плажен футбол Владимир Ташков получи трети наряд за сезона. В края на август той ще ръководи срещи от Евролигата в Германия.

До сега Ташков съдийства в два от турнирите, които се проведоха в Белград и Назаре. Това е невероятен успех за него лично и дава пълно основание да се мисли и за наряд на суперфиналите в Евролигата.

Това е най успешната година до този момент за българското плажно съдийство, където и другият ни международен съдия Иван Кирилов, участвал на шампионска лига в Португалия и турнир на талантите до 21 години в Унгария, получи отлични оценки за представянето си.

Стоян Димитров, който не е международен съдия, ръководи срещи от четиристранен турнир в Румъния и бе оценен като най-подготвен по отношение на правилата в бийч сокъра.

За реномето на родното съдийство говори фактът, че в седем турнира те имат шест назначения.

Свързани материали

  • Двама български национали станаха шампиони по плажен футбол на Румъния Двама български национали станаха шампиони по плажен футбол на Румъния
  • 25 гола паднаха в първите два мача на държавното по плажен футбол 25 гола паднаха в първите два мача на държавното по плажен футбол
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
плажен футбол

Други