В деня на най-голямото българско дерби между Левски и ЦСКА „Пред банята” ще събере за пряк двубой две от емблемите на сблъсъка – Предраг Пажин и Христо Янев.

Броени часове преди мача на годината утре спортният журналист Ники Александров ще влезе в ролята на водещ във „Факторът Кошлуков” за 30 минутно интервю с легендарните играчи.

Точно в 11:30 часа любимците на сектор „Б” и „Г” ще сблъскат своите позиции за историческото превъзходство, двубоите, в които са участвали и спомените им от най-великите дербита.

Двамата ще обсъдят моментната форма на Левски и ЦСКА и това кой има повече аргументи за успех в сблъсъка.

Пълен обзор на всичко случило се в полуфиналните сблъсъци за Купата на България и скандалите в Стара Загора пък ще бъдат обсъдени още тази вечер.

В 23:00 часа днес екипът на „Преди банята” е подготвил интересен поглед към финала между Левски и Берое, подкрепен със специална статистика и аргументирани анализи.

В рамките на един час водещите Ники Александров, Томислав Русев и Борис Касабов ще поднесат на зрителите още пълна информация за всички срещи от родния шампионат, моментното класиране и позициите на родните тимове.