Голямото спортно шоу на TV7 „Пред банята” празнува първия си рожден ден в ефир на 5 ноември, понеделник, от 21:00. По случай годишнината, поразяващите усти Борис Касабов, Иво Райчев и Ники Александров ще имат и половин повече, в който да направят наистина специално празнично издание на предаването. Гости в студиото ще бъдат премиерът Бойко Борисов, който е и кръстник на предаването, и боксовата звезда Кубрат Пулев.

Успешно или не беше представянето на олимпийците ни в Лондон тази година? Какво се случва в родното футболно първенство и докога ще бъде разтърсвано от скандали? Има ли развитие около скандала „черно тото”? Тези и още горещи теми ще дискутират водещите заедно със своите известни гости.

Празникът няма как да мине и без актуалните въпроси от изминалия уикенд. А именно – голямото пловдивско дерби „Локомотив” срещу „Ботев”. В студиото на „Пред банята” очаквайте най-подробните коментари на случилото се на футболния терен под тепетата, всички спорни ситуации и реакции от главните „виновници”.