Черноморец Бургас записа победа в неофициалния дебют на новия старши треньор Георги Василев. „Акулите” се наложиха с 2:0 над втородивизионния Доростол в контрола на стадион „Лазур”. И двата гола реализира Пламен Крумов от статични положения. Той откри в 70-ата минута от пряк свободен удар и удвои в продължението на редовното време от дузпа, отсъдена за спъване на португалеца Хайме Диас Браганца, който е на проби.

Домакините имаха пълен игрови превес през целия мач. В средата на първото полувреме Муса Койта порази мрежата, но страничният съдия вдигна засада. В 28-мата минута капитанът Траян Дянков уцели дясната греда с плътен шут, а в 35-ата вратарят на гостите с мъка отрази коварен изстрел от фаул встрани на Браганца. През второто полувреме опасни удари на сантиметри от рамката отправиха Георги Андонов и Савио. Гостите създадоха само една опасност чрез Ерхан Мехмед, който шутира мощно от пряк свободен удар, но Паскал Борел закова топката в ръцете си.

Георги Василев използва в игра общо 20 футболисти. В негова чест на стадиона беше разпънат транспарант с надпис: Успех, господин генерал!!!”. Генерала е прозвището на новия старши треньор, чийто официален дебют ще бъде в мача на Черноморец срещу Черно море от 20-ия кръг на „А” група на 1 април /петък/ от 21.00 часа на стадион „Лазур”.