Футболистът на ЦСКА Павел Головодов използва официалният сайт на клуба, за да изкаже искрените си благодарности към хората, отзовали се и помогнали финансово за лечението на баща му.

Ето и цялото обръщение на Павел, което публикуваме без редакторска намеса:

„Скъпи приятели, армейци, скъпи хора,

Използвам възможността чрез нашия клубен сайт, като се надявам посланието ми да се разпространи във всички медии, да се обърна към всички вас и да изрека едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Възхитен съм от факта, че българите са запазили човешкия си облик и своите добродетели, като подадоха ръка на мен и моето семейство в този изключително труден и съдбоносен момент за нас.

Искам да изразя специални благодарности към колегите от ПФК Левски, ПФК Лудогорец и Детско-юношеската школа (ДЮШ) на Литекс, които с действията си показаха на всички фенове и любители на футболната игра, че съперничеството между отборите трябва да бъде само и единствено на терена. Извън него ние сме преди всичко хора, които трябва да се уважават и подкрепят. Инициативата на Левски, Лудогорец и Литекс е един прекрасен пример за това.

Изказвам и най-искрените си благодарности на всички, които веднага се свързаха с мен и моя клуб и заявиха своята подкрепа и готовност да помогнат на семейството ми.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!“


Предоставяме на Вашето внимание и банковата сметка за набиране на средства за лечението:

Георги Павлов Головодов, Уникредит Булбанк

IBAN: BG68 UNCR 7527 1098 3172 15