Футболният репотер на Гонг Иво Йовчев, заедно с колегите си от вестник „24 часа” Едуард Папазян, Найден Тодоров и Коко Ботушаров отново грабнаха голямата награда в поредния кръг на футболния „Quiz 365”. В елитно столично заведение отборът-легенда „АСА 442” пребори конкуренцията на още четири тима печелейки състезанието, а с това и вкусната награда от 100 кебапчета.

Йовчев, Папазян, Ботушаров и Тодоров показаха, че за тях почти няма тайни във футболната материя, събирайки 24 точки от 30 възможни на въпроси свързани с българския, европейския и световен футбол.

Въпреки победата си в основната част от състезанието, конкурентите на „АСА 442”, се възползваха от новия регламент в „Quiz 365”, който позволява удвояване на точките при отговор на един въпрос, при време за мислене 90 секунди. И това препятствие не спря „аса”-та, които триумфираха отново, но вече с 48 точки. Актив, който ще им позволи да продължат похода си към върха в генералното класиране.

Интересен факт е, че това е втората подобна награда, която Иво Йовчев заедно с приятелите от „АСА 442” успява да спечели. Малко преди Коледа миналата година спортните журналисти от двете медии отново грабнаха печените лакомства. Както и тогава, и сега „аса”-та великодушно разделиха награда с останалите участници в поредния кръг на „Quiz 365”.