Преди началото на приятелския мач между отборите на Локомотив София (ветерани) и националния отбор на България (ветерани и приятели) бе открита плоча в памет на легендата на столичното Локо Начко Михайлов. Тя е пред стадиона, като венци и цветя бяха поднесени от президента на „железничарите“ Николай Гигов и изпълнителния директор Георги Марков, а след това и от всички участници и фенове, които дойдоха да наблюдават този мач.

Ветераните на Локомотив победиха със 7:6 след изпълнение на дузпи. След като редовното време завърши при резултат 4:4. Двата отбора изиграха по 25 минути, като представиха много висока продукция, която задоволи изцяло около 400-те души, които бяха на трибуните.

Локомотив първи откриха чрез Нако Дойчев, но Георги Богданов върна попадението. Валентин Николов изведе отново Локо София напред в резултата, но последва изравнително попадение на Стефан Лозанов.

Националният отбор на ветераните се развихри и чрез Иво Паргов отбеляза две нови попадения. Последва стягане в редиците на Локо София и по-малкият син на Начко Михайлов Виктор успя да вкара 2 попадения, с които да изравни резултата за крайното 4:4 в редовното време.

При изпълнението на дузпите двата тима имаха много интересни вратари, като за Локо ръкавиците сложи сегашният изпълнителен директор Георги Марков, а за националите по-малкият брат от фамилията Зафирови – Мартин. Георги Марков се отчете с две спасени дузпи, докато колегата му на вратарския пост успя да отрази само една и така заради превъзходството при дузпите и по-точния мерник Локо София спечели със 7:6.