Благотворителният футболен мач на отбора на звездите ще се проведе тази неделя (1 юли 2012г.) от 15:30 часа на мобилния стадион „Ариана Арена”, който е разпънат на площад „Тройката” в Бургас. Играчите с големи сърца ще премерят сили срещу аматьорския отбор на „Incanto”, съставен от журналисти и известни личности от крайморския град.

След проведените срещи в София и Луковит „Отборът на сърцето” продължава своят благотворителен футболен сезон по морето. Той започна в края на април, като постави началото с мач срещу Димитър Бербатов и приятели. Известните Мария Илиева, Елеонора Манчева, Елица Тодорова, Екатерина Дюлгерова, Ваня Пенева, Симона Пейчева, както и Лео Бианки, капитан на отбора, Орлин Павлов, Ники Илиев, Тома Здравков, Играта, Мирослав Георгиев и др. достойно играят със сърцата си за да наберат повече средства за каузата зад която застават, а именно да покрепят талантливите деца на България.

Домакин на събитието е атрактивният мобилен стадион „Ариана Арена”, който ще посрещне мача на звездите в центъра на Бургас. Футболното съоръжение, уникално за България и Европа, е без аналог досега в страната и разполага с изкуствена тревна настилка от най-ново поколение, трибуни за 550 души и осветление.

Хората, които нямат възможност да наблюдават на живо спектакъла в Бургас, могат да проследят прякото предаване на мача с картина в сайта www.football.ariana.bg в неделя от 15:30 часа.

Съорганизатор на благотворителната среща е INCANTO pizza & seafood, едно от магнетичните места за хранене в Бургас, който радва своите гости от красивия морски град и всички краища на света с изисканост, нетрадиционна кухня и фантастични кулинарни преживявания.

Събраните средства от този мач ще бъдат внесени във фонда „Успелите деца на България” на Фондация „Димитър Бербатов”

За актуална информация и предстоящите мачове на „Отбора на сърцето” можете да следите на официалната фен страница на тима във Facebook: https://www.facebook.com/otbornasarceto