Отборът на Гонг и Ринг постигна трудна, но сладка победа срещу традиционно трудния за нас съперник 24 часа. Тимът ни победи „вечния съперник“ с 3:2 в мач от поредния кръг в Макдоналдс Медийна лига.

Преди началото на двубоя, колегите вестникари почетоха рожденика от Гонг Иво Йовчев със специален подарък.

За да е радостта му двойна пък, тимът ни успя да се добере до трите точки, но това не бе лесна задача. Противникът ни успя да поведе в резултата. След известно затишие обаче, Кирил Лулев с коварен далечен изстрел успя да вкара за 1:1. Последва размяна на два бързи гола – един във вратата на стража ни Веско Вълчев и един в мрежата на вестникарите, дело на Йордан Георгиев от Ринг.

След новото равенството тимът ни натисна своя противник, което даде резултат. След изпълнение корнер противникът ни си отбеляза автогол за крайното 3:2 в полза на Гонг и Ринг.

Отборът ни имаше възможност да стигне и до по-убедителна победа, но гредите се оказаха верен приятел на вратаря на 24 часа Владо Стоянов. Стражът на вестникарите също се намеси добре на няколко пъти.

Неприятен инцидент се случи по време на мача, когато при едно единоборство с Кирил Лулев и един от играчите на вестникарите получи травма. Всички от отбора ни му пожелаваме бързо възстановяване и завръщане на терена!