„Отбор на надеждата“ (условно наречен №2) направи отлично представяне и завърши на второ място на международния турнир по стрийт футбол за хора в неравностойно положение в гр. Перущица.  Тимът спечели четири от петте си мача в състезанието, като загуби единствено от шампиона Босна и Херцеговина с 4:6. Босненците бяха най-опитният отбор на турнира, тъй като трима от техните общо седем състезатели са бивши участници на световни първенства по футбол за бездомни хора.

Другият „Отбор на надеждата“ (условно наречен №1) е четвърти в крайното класиране, след като завърши наравно 4:4 в мача си с Румъния за третото място и впоследствие загуби с дузпи. Българският тим успя да поведе с 3:0 през първото полувреме, но впоследствие позволи на румънците да изравнят и да си тръгнат към Тимишоара с бронзовата купа от турнира.

На последните две места завършиха отбора съставен от бежанци и мигранти от регистрационно-приемателния център в гр. Харманли и „Осанна“ от пловдивския квартал „Столипиново“.

Тази година световно първенство по футбол за бездомни хора, което трябваше да се състои в Тампере (Финландия) в края на юни, беше отменено заради световната пандемия от коронавирус COVID-19. Поради тази причина „Спортс Мениджмънт България“ организира малък международен турнир в град Перущица от 14 до 18 септември.