По любопитен начин, с ръкопляскания завърши лекцията на бившия международен рефер Стефан Орманджиев вчера. Поканата му беше отправена от Съдийската комисия на Зоналния съвет към БФС-София. На презентацията с тема "Философия на физическите контакти" присъстваха международните арбитри Александър Костадинов и Веселин Мишев, както и елитните съдии Ивайло Стоянов, Цветан Георгиев, Таско Тасков, Калин Людмилов, Вихрен Манев, Богомил Маринов и Георги Димитров.

Места в пресклуб "България" заеха и техни млади колеги от аматьорския футбол, информира БГНЕС. Час и 40 минути продължи лекцията, на която присъства и цялата Съдийска комисия на ЗС на БФС-София начело с нейния председател Николай Нанев.

Стефан Орманджиев, който е и съдийски наблюдател на УЕФА, изненада реферите с оригинално тълкуване на нарушенията и играта с ръка, както и с интересни клипове от български и международни мачове.

"Трябва да мислите повече, когато взимате решения", беше един от съветите на бившия председател на Съдийската комисия на БФС.