Отборите на Олимпия (София) и Възраждане 2020 бяха най-добри и триумфираха с Купите на БФС на турнира за деца, родени през 2015-а година. В истински футболен празник се превърнаха мачовете на двата центъра. Заради масовия интерес турнирът беше разделен на два потока – едните играха мачовете си на базата в Бояна, а другите – на минифутболния комплекс в Надежда.

В първа група момчетата от Олимпия (София) се наложиха на финала над Национал с 2:1. В предварителната група сините от Олимпия спечелиха 1-ата позиция, а на полуфинала елиминираха ЦСКА с 2:1. Национал прекърши Левски с 4:3. Малките армейци и малките левскари се срещнаха в срещата за 3-о място и радостта беше за червените, които победиха с 4:1.

Отборът на Възраждане 2020 победи Люлин с 8:5 във финала на II-ра група от тридневния турнир. В мача за третото място Академика надви с 6:5 след дузпи тима на Арес.

 Двубоите от този поток на турнира се състояха в Мини комплекс “Надежда”, а цялото събитие премина при огромен интерес и бе заредено с много положителни емоции.

Този турнир е част от много по-мащабната програма, която предвиждат в БФС за сезон 2023/24. В новия подобрен годишен календар турнирите за най-малките ще бъдат сериозно увеличени.