Станислав Тодоров вече официално е получил наряд за мач от Шампионската лига. Това обяви шефът на съдийската комисия Станислав Тодоров на пресконференцията си днес.

Мачът, който Тодоров ще свири е двубоят между Динамо Загреб и Динамо Киев, който ще се играе на 4 декември на стадион „Максимир“.

„Когато Станислав получи наряд бяха пуснати 2-3 реда във всички медии, имаме при жените финал на европейско до 16 години, имахме полуфинал на европейското до 19 години, молбата ми е да афиширате повече положителните страни в съдиите“, заяви Джугански.

„Мачът е Динамо Загреб - Динамо Киев. Станислав Тодоров е главен съдия, с помощници Венци Гаврилов и Николай Ангелов, Иван Вълчев четвърти съдия, зад вратите - Георги Йорданов и Ники Йорданов.“

„До преди няколко месеца четвъртите съдии бяха избирани от ръководещите съдии, УЕФА отскоро прие четвъртият съдия да бъде асистент съдия. С това ново решение вече ако се контузи някой от асистентите, той ще бъде заменен от четвъртия съдия, който е асистент съдия. А главният съдия може да бъде заменен от съдиите на линиите“, обясни Джугански.