Най-успешната през последните няколко години и най-бързо развиваща се детска футболна академия у нас "Царско село" предвижда нов, мащабен кастинг.

Академията обявява прием на нови попълнения за всички възрастови групи в диапазона от 2000 до 2011 година. Най-новото постижение на школата е това, че тя разполага с нова, ултрамодерна зала за Футбол 9.

Наред с останалите прекрасни условия за игра на малките футболни таланти, „Царско село“ се намира на изключително удобно и привлекателно място на броени минути от централната част на София и в същото време в подстъпите на Витоша.

 Записването е с отворени дати. Всеки желаещ родител и дете може да посети на място комплекс „Царско село“, да се информира и да получи отговор на всички необходими въпроси.

За допълнителна информация – мобилен телефон 0898 989842.

Футболна академия „Царско село“ стартира през лятото на 2015 година, но още в първия си сезон записа куп постижения, а различни отбори спечелиха голяма част от надпреварите си. През следващата година отличията за младите футболисти, защитаващи цветовете на Академията продължиха да се трупат.  Академията разполага с много терени, а базата продължава да се разширява и усъвършенства.