След дългата зимна пауза и завръщането на „А” група в родния ефир, спортно шоу „Пред банята” подготвя много изненади, интересни коментари и новини около ключовите срещи от уикенда.

В ефира на TV7 зрителите ще станат свидетели на детайлен анализ на всички положения и коментар на рефера Антон Генов.

По темата за съдийството през изминалия кръг специален гост в студиото пък ще е Никола Джугански. Шефът на реферите ще разговаря с водещия Ники Александров в рубриката „Дартс” за актуалните събития в българския футбол, подготовката на съдиите и вечните скандали около техните отсъждания.

Спортното шоу е подготвило и интересни дискусии за това трябва ли Стойчо Младенов да съди ЦСКА, кой е крив и кой прав в спора Миро Антонов-Лудогорец и има ли реално предизвикателство пред Гуардиола при моментната върхова форма на Байерн Мюнхен.

В „Пред банята ” ще бъдат анализирани и най-интересните срещи в Европа от изминалия уикенд.

Водещите ще дискутират върху спорните положения в Англия, Испания и Италия и ще дадат своите експертни мнения за това кои са фаворитите и какви са шансовете за изнаниди по върховете на класирането.

„Пред банята”, ще отдели още повече време на зрителските настроения, въпроси и интереси. Отново особено застъпени ще са мненията на феновете от Фейсбук страницата на предаването.

Тези и други теми в двучасовото издание на „Пред банята”. Тази вечер от 20:00 часа, само по TV7.