Несебър и Созопол завършиха 3:3 в контролна среща, като домакините имаха пълно превъзходство и поведоха с 3:0 преди почивката, когато играха с титулярите. След направените от треньора Николай Жечев гостите изравниха, като им бяха дадени две дузпи.

Още в 7-ата минута снажният централен нападател Реджеп Халил откри за Несебър, след като засече прекрасно центриране от Николай Дросев. В 35-ата минута стана 2:0. Несебърлии направиха дълбока преса, топката беше отнета от Сава Савов, който я търколи покрай излезлия вратар Роман Васенев за 2:0. Пет минути преди края на първото полувреме Иван Цачев се разписа за 3:0, след като засече ново добро центриране от фланга.

След почивката дойде време и на гостите да се развихрят, като в 58-ата минута получиха дузпа. Вратарят на Несебър Георги Ставрев спаси удара от бялата точка на Антонио Ласков. Но само 7 минути по-късно Ласков се разписа от ъглов удар, а Диян Лефтеров вкара втората дузпа за Созопол за 2:3. Ласков оформи крайното 3:3 след чудесна комбинация с Кристиян Иванов./БТА