Играещият треньор на Перун Кресна Благовест Ангелов сподели очакванията си за представянето на отбора в Югозападната Трета лига. Тимът му ще гостува на Сливнишки герой в първия кръг.

"От предишните футболисти напуснаха няколко момчета. При това положение създадохме организация за изграждане на по-стабилен отбор от предишния. Успяхме да привлечем вратаря Васил Христов от Септември Симитли, и полевите играчи Петьо Крушолийски от Ветрен Полена, Петко Стоинков от Рилци, Иван Иванов от Пирин Разлог, Мартин Подгорски от Септември Симитли, Росен Лулейски, Красимир Ангелов и Атанас Топалов, които се завърнаха отново при нас", коментира треньорът.

"Подготовката проведохме в Кресна, като натоварвах наличните футболисти три пъти през седмицата поради липса на финансови възможности. Успяхме да изиграем и четири контроли. Бюджетът ни е много ограничен и благодарение на кмета, и невероятния човек президентът Иван Спасов смятаме да направим нещо, макар и без заплати за футболистите, а само премии, да докараме нещата до добър край. И двамата милеят за футбола в общината.эЗа мен най-добрите отбори в групата са Вихрен Сандански, Беласица Петрич с новата селекция и треньори, ФК Кюстендил и Балкан Ботевград. Нашата цел е оставане в групата. Ще бъда доволен ако сме сред първите десет", заяви Благовест Ангелов./БТА