Наближава дългоочакваният камп FCBEscola - футболното училище на ФК Барселона, в София. Събитието е в периода 13-19 юни в комплекса "Царско село". Могат да участват деца, родени между 2001-а и 2008-а година. Записването продължава, като пълната информация относно записването може да намерите във фейсбук страницата FCBCamp Bulgaria.

Това е уникална възможност български деца да участват във футболното предизвикателство с FCB Camp Bulgaria в София и да станат част от атмосферата на футболният гигант. Всяко дете ще получи тренировъчна екипировка - две фланелки (в два различни цвята), гащета и футболни чорапи.

Всяко дете ще получи и диплома-сертификат за участие в FCBEscola Soccer Camp, футболното училище на Барселона. За спокойствието на родителите и с грижа за здравето на децата е ангажирано медицинско лице, което да бъде непрекъснато на разположение по време на целия период на кампа.

Очаква се присъствието на водещи специалисти от ДЮШ на каталунския гранд. 

Ето как ще протича един ден в "Царско село" за онези, ще участват в кампа:

Програма

9 часа - 11 часа, първа тренировка (занимания с топка, тактика в игрова обстановка, турнири)

11 ч - 11:30 ч - почивка

11:30 ч - 13:00 ч, втора тренировка (занимания с топка, теория и свободни игри)

13:30 ч - 16:00 ч, обяд и почивка (включително самостоятелни занимания на закрито, джитбол, гледане на прожекции за теория, практика и методология на Барселона, забавни игри с въпроси и отговори, свързани с футбола за деца, школата на Барселона, викторини и т.н.)

16:00 ч - 18:00 ч, трета тренировка (занимания с топка, тактика, упражнения за техника, игра)

Тренировките ще се провеждат на открито на игрищата в "Царско село", като всяко дете ще участва в 2 от 3-те занимания на ден. По време на почивката, в най-топлата част на деня, децата ще могат да ползват закритата зала в комплекса.

Групите ще са разделени на по 12 деца (по възраст), като 1 треньор от Барселона ще отговаря за 3 групи (3 х 12 = 36 деца), подпомаган от двама български специалисти.

За децата, избрали вариант с нощувка в комплекса, закуската и вечерята ще са съответно преди първата тренировка за деня и след последната.

За всякакви въпроси, мнения, информация и записване, можете да позвъните на следните телефони: 0899 914 455, 0898 989 842 и 0888 304 133, също така и Фейсбук страницата FCBCamp Bulgaria.