Регионалното дерби от Плевенската А ОФГ между Червен бряг и Сухаче бе прекратено, след като гостите набиха главния съдия Р.Л. и му скъсаха фланелката. Това стана в 72 мин., когато при 0:1 за Сухаче, съдията отсъдил дузпа за домакините от Червен бряг.

Играчите на гостите награбили рефера ,като капитанът Николай Иванов, Георги Ванков и Александър Христов ударили и ритали съдията, а последният му скъсал и фланелката. Само бързата намеса на охраната предотвратила по-сериозни ексцесии.

Двете селища са на не повече от 10 км и срещите между тях са с особен заряд. Още в началото на първото полувреме Червен бряг, които са лидери в групата, изпуснали дузпа, а след многобройни пропуски на домакините, в края на първото полувреме гостите повели в резултата.

Веднага след побоя срещата бе прекратена. Битият съдия си е извадил медицинско и по всяка вероятност ще съди биячите. От своя страна дисциплинарната комисия спря правата на тримата побойници, защото в Плевенско се играе покрай Великден като в Англия - по два кръга и в понеделник - 25. 04 има нов кръг от местната А група.