Шампионът с Левски като треньор Славолюб Муслин се върна при „сините” макар и за няколко часа. Сърбинът спечели през 2002 година титла и купа с българския тим, а сега е наставник на кипърския Анортозис. Той дойде до Агия Напа, за да се види със стари познати, между които и сегашния наставник Георги Иванов, който бе продаден на Рен именно, когато Муслин бе начело на Левски.

Сърбинът обядва на масата на българския тим, макар тук да е и друг негов бивш отбор – Динамо Минск, който той води миналата година.

След това Муслин и Георги Иванов разговаряха близо два часа по въпроси на работата, в която в момента са колеги. Със сигурност сърбинът ще дойде в неделя да гледа контролата на Левски с Шериф Тираспол.

Той даде и интервю за Голлиния и Gong.bg, в което пожела успех на Георги Иванов като треньор. Заяви, че е готов да му помага от гледна точка на това, че е по- опитен в професията. Той заяви, че Гонзо винаги може да разчита на него, ако поиска.

Славолюб Муслин призова феновете на Левски да подкрепят младия специалист начело на Левски. Сърбинът проведе разговор и с кондиционния специалист Ясен Екимов, който при физическата подготовка използва и негова програма.

Муслин не отрече възможността да гледа и играчи на Левски, които да хареса за Анортозис.

Шампионът с Левски бе изпратен от най-близкия му човек в клуба- администратора Райко Якимов.

Очаквайте по-късно и интервюто със Славолюб Муслин!