Огромен скандал, свързан с футболиста Даниел Златков, избухна в къщата на VIP Brother. "Българския Роналдо" влезе в лют спор с шеф Петров, предизвикан от готвача.

Шеф Петров се закани много остро на футболиста, а причината беше, че според него Златков е упражнил физическа атака към него.

"Ще те вкарат в затвора и ще те направят жена! Ще те вкарам в затвора, аз няма да се бия с теб", започна яростно Петров. "Ако още веднъж ми посегнеш, ще те вкарам в затвора. Ще те съдя, ще ти намерят нещо в колата."

Готвачът продължи: "Цяла България ти се смее, че се наричаш Роналдо. Ти си клоун и палячо, цяла България го знае! Ако излезеш преди мен, наистина ще имаш проблем. Ти си срам за македонците."

"Мен, когато ме тренираше Паро Никодимов, Петър Жеков, такива като теб нямаше да гони и топките, с тънките крачета и геловете. Ако ми посегнеш, ще те заколя ето тук. Ще те отворя като агне! Преигра, момче!", продължи Петров.

В същото време Златков реагира спокойно и не се поддаде на провокацията. VIP Brother отправи официално предупреждение на шеф Петров, а в четвъртък вечер по NOVA ще видим и продължението на скандала.