Италианската футболна легенда от 80-те години на миналия век Антонио Ди Дженаро поздрави от сърце Наско Сираков в специално видео обръщение направено от експерта по еврофондове Кирил Евтимов. Причината затова е запомнящият се гол на големият ни голмайстор в мача на откриването на 13-тото световно първенство по футбол в Мексико. Двубоят на стадион „Ацтека“ между Италия и България бе игран пред 96 000 зрители на 31.05.1986 г. Тогава минути преди края на срещата адзурите уверено водеха с 1-0 след точен изстрел на Алтобели, когато дойде брилянтния изравнителен удар с глава на Сираков след пас на Ради Здравков. В този мач именно Ди Дженаро центрира за попадението на Сандро Алтобели в мрежата на пазилият тогава Боби Михайлов. Красивият гол на Наско е оставил траен спомен в съзнанието на бившият халф на Фиорентина, Верона и Бари, както личи и от прикаченото видео. 

Кирил Евтимов известен с многобройните си срещи с популярни футболни личности от минало и настояще е имал удоволствието да бъде поканен на специално парти на Ди Дженаро по случай 60-годишният му юбилей. Антонио Ди Дженаро направи име като футболист в състава на Верона, с който спечели „скудетото“ в Серия А през 1985 г. Той, заедно с датският нападател Пребен Елкер и коравият немски защитник Ханс-Петер Бригел бяха с основна заслуга за титлата на отбора от града на Ромео и Жулиета. В момента изигралият 20 мача с екипа на Италия тосканец има школа за млади футболни таланти в град Бари и е футболен коментатор за телевизия РАИ.

Същевременно самият Кирил Евтимов празнува преди дни своя рожден ден. Той получи хиляди поздравления от редица български и чуждестранни знаменитости, бивши и настоящи футболни национали. Най-ценно от тях безспорно е поредното пожелание от неговия приятел световния и европейски шампион с Франция Робер Пирес и португалският голмайстор Нуно Гомеш. Пирес изпрати поздравите си от Монако, където бе гост на принц Албер в благотворителна кауза. Сред родните спортисти, които поздравиха бургазлията се откроиха Илиан Илиев, Пламен Николов-Пинко, Бончо Генчев, Емил Кременлиев, Светослав Тодоров, Сашо Тунчев, Владимир Манчев, Ники Жейнов, Георги Костадинов, Радостин Кишишев, Здравко Здравков, Зоран Янкович, Любе Спасов, Валентин Михов, Диян Петков, Станислав Иванов и Венцислав Христов. Евтимов остана изключително доволен от победата на националите над Кипър, като последния съдийски сигнал съвпадна със старта на празненството му. Той се надява на нов повод за радост и след мача с Норвегия.