Сватба за чудо и приказ вдигнаха внукът на Христо Бонев и любимата му Благовеста. Младото семейство се венча в църквата "Свети Петър и Павел", а след това празнува със стотици роднини и приятели в Новотела.

Благовеста блестеше в изключително елегантна рокля на дизайнерката София Борисова, за първия сватбен танц младоженците бяха избрали мега хита "I Don't Want to Miss a Thing" на Аеросмит.

Не по-малко поздравления и овации от младата двойса събраха Зума и съпругата му Ема. Един от най-силните моменти на партито беше участието на фолк дивата Деси Слава, която вдигна празнуващите на крака с култовия хит от 90-те "Зума има тежката дума", посветен на легендарния капитан на Локомотив Пловдив и националния отбор.

Христо-младши и Благовеста получиха много пожелания за здраве и щастлив живот. Най-честото пожелание обаче бе за наследник, който да наследни футболния гений на Зума.

Благовеста и Христо завършват медицина. Бонев младши изпълни една от мечтите на великия си дядо, чието отколешно желание е наследникът му да стане лекар.