Новият наставник на Локомотив София Тони Велков коментира в интервю очакванията за новото начало на новия клуб.

"Усещам, че всички са доста уморени, отрази се на всички психологически, от Общото събрание до този момент преглътнахме доста унижения с нашия клуб какво се случва. Уморени сме от мисленето, но вдъхновени от идеята. Правиме го това ново начало, ще се опитаме да се върнем там където ни е мястото", заяви Велков.

"Основната причина се премълчава, има хора, или човек, които могат да отговорят на този въпрос. Футболът е индустрия, ако има правилна стратегия не могат такива неща да заличат историята на всеки един клуб", допълни той.

"Сложено е новото начало, убеден съм, че на които и от локомотивците да беше предложено, то той нямаше да откаже. Трябва да започнем да изграждаме нещата на базата тук, за да си задържим децата и да си върнем такива, които в момента играят за други отбори", продължи изказването си Велков.

"Трябва да потърсим младост и опит, за да се получи сплав за мъжкия тим. Всички футболисти ще играят заради идеята", коментира Велков на какви футболисти ще разчита той в мачовете от Столичната група.

Вижте какво още каза Велков във видеото.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!