Отборът на Черно море елиминира тима на Добруджа от турнира за ветерани. Срещата в Добрич завърши 2:1 за “моряците”, като и двата гола за варненци реализира Диян Атанасов. Любопитното е, че заради кадрови проблеми “зелено-белите” играха в доста експериментален състав. Ексцентричният вратар на Черно море Неделчо Добрев взе участие в срещата като полеви футболист, а до края на двубоя гостите не извършиха нито една смяна. Въпреки това варненци водеха на почивката с 2:0 и въпреки че отпаднаха физически, успяха да извоюват победата.

Така Черно море е на финал в Зона Североизток, като в последния мач за определяне на първенец на региона ще срещне Търговище. Съперникът на Морето се класира за финал служебно, след като Лудогорец отказаха участие в надпреварата.

Все още няма насрочена дата за провеждане на срещата, а победителят ще участва на 1/2-финалите на държавното за ветерани.

Съставът на Черно море: Любенов, Митко Илиев, Пламен Панайотов, Димитър Пантев, Марин Димитров, Пламен Тимнев, Станислав Стоянов, Неделчо Добрев, Диян Атанасов, Тодор Каменов, Влади Гочев