Българският футболен елит изпрати в последния му път бившият играч на националния отбор и ЦСКА - Георги Димитров - Джеки. Той почина в неделя на 62-годишна възраст.

Ето какво каза на поклонението Валентин Михов.

"Лошото е, че ги изпращаме и тогава разбираме колко са големи. Сещаме се, защото до сега не бяхме правили така ретроспекция на големите фигури. Сещаме се когато ги губим. Лошото е, че някои не пререждат. И Гошо, и Динко ме прередиха, защото така мисля аз, животът е направен всеки да си отива според годините", започна Валентин Михов.

Антон Узунов
38 снимки

"Голям човек, голям футболист, много добър, Жоро не обичаше накрая да му казвам Джеки. Помагал съм, бил съм му кум. Кум се става когато имаш доверие, когато един човек е приятел. Мисля, че от тогава до сега, включително и когато беше във Франция на лечение се чувахме, поне на седмица по един път. Трагедия, Бог да го прости, голям футболист и прекрасен човек", добави той.

"Много са били капитани в националния отбор, велики капитане, голям капитане. При него съчетанието от това къде идва, къде отиде, никога не се е възгордял, държал се е нормално, човешки с всички. Трудно се говори в такива моменти. Прекрасен човек и футболист", каза още Михов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.