В Шотландия съветват гранда Глазгоу Рейнджърс да привлече в състава си футболиста на Лудогорец - Кирил Десподов. Наскоро клубът смени своя мениджър Джовани ван Бронкхорст и назначи на негово място Мик Бийл, а шотландското издание footballfancast.com твърди, че Десподов може да е фантастично попълнение в тима.

"Журналистът Дийн Джонунс твърди, че на новия треньор на гранда са били обещани средства за да подсили отбора си по време на предстоящия януарски трансферен прозорец и това означава, че на Бийл ще бъде даден почти незабавен шанс да постави свой собствен отпечатък върху тима. един от играчите, към които трябва да се насочи, е българският национал Кирил Десподов, който бе желан по-рано през годината", анализират от изданието.

Startphoto.bg
100 снимки

"Той може да бъде фантастично допълнение към отбора, който се насочва към втората половина на кампанията. Десподов може да бъде собствената версия на легендарния Христо Стоичков, тъй като 26-годишният играч някога беше оприличен на Камата от легендата Георги Димитров-Джеки. Десподов доказа, че може да предложи много качества в атака, въпреки че не се е доказал в голяма европейска лига, както неговият сънародник", допълват шотландците.