Националният стадион „Васил Левски“ в София попадна на едно от предните места в международна класация, за жалост в тази на най-скапаните стадиони в Европа.
 
Тя е направена от Money comparator, като подреждането става чрез сумиране на средните оценки, дадени на всяко място от уебсайтовете Google, Tripadvisor и Football Ground Map.
 
Според тях най-лош е „Карло Кастелани“, където играе италианският Емполи. Следват „Балаидос“ на испанския Селта във Виго, загребският „Максимир“, „Крал Болдуин“ (бивш "Хейзел") в Брюксел, където играят мачовете си националите на Белгия, „Алфонсо Перес“ в Мадрид (там домакинства Хетафе), „Пиер Луиджи Пенцо“ във Венеция (Италия), „Меркантонио Бентегоди“ - също в Италия, в град Верона, „Ян Брейдел“ в Брюж и „Васил Левски“ в София.
 
На десето място е стадион „Де ла Мосон“ в Монпелие, Франция, на 11-то място е стадион „Артемио Франки“ във Флоренция (там играе Фиорентина), 12-ти е „Юнивърсити ъв Болтън“ в Англия (на Болтън Уондърърс), следват „Естадио де ла Серамика“ на Виляреал и „Диего Армандо Марадона“ в Неапол.