Българският национал Страхил Попов смята, че тимът ни не може да подцени нито един съперник в групата. Причина е, че в сегашния формат на Лигата на нациите силата на тимове са изранени.

„Трикольорите” се подготвят за срещата с Кипър. Двубоят от третия кръг на турнира е в събота от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски".  3 дни по-късно тимът ни гостува на Норвегия на стадион "Улевал".

„Да се надяваме, че ще изглеждаме по същия начин и даже по-добре от изминалите вече мачове. Все пак срещу нас има противник, който също се готви за двубоя. Кипър играе по-силов футбол, но всички в нашата група са равностойни. Всеки един отбор има достойнства, със сигурност ни очаква тежък мач.

Колкото и да е клиширано, играем мач за мач. Концентрирали сме се 100 процента върху този мач, имаме едно наум за бъдещето, но гледаме предстоящия двубой, гледаме да побеждаваме”, сподели Страхил Попов.

„Ние не сме отбора на Франция или Германия, за да излизаме като фаворит. Футболът вече е такъв, че отборите са равностойни, затова трябва да сме концентрирани, всеки съперник може да те изненада.”

„Настроението след две победи винаги е добро и ти дава самочувствие. Такъв е форматът, срещу добри и силни отбори сме правили добри мачове, хубаво е когато се играе срещу добри отбори, но този формат ми допада, защото дава възможност за класиране и на по-слаби тимове, знаете и в четвърта лига какви отбори има”, коментира още Попов.