Стотици роднини, приятели и колеги се простиха с Никола Спасов, който си отиде от този свят в понеделник. Почти всички клубове в елита поднесоха венци. Министърът на спорта Красен Кралев изпрати съболезнователна телеграма. Сред хората, които се простиха с него, бяха Христо Крушарски, Стойне Манолов, Иван Василев, Тити Папазов, Емил Велев, Ради Здравков, Мирослав Митев и др.

33 снимки

"Голям човек, последната ни среща беше преди 2-3 седмици на "Лаута". Бяхме големи приятели, дойде при мен горе, поздравих го за това, което прави. Каквото и да се каже за такива хора, е малко. Бог да го прости", заяви Крушарски.
 
"Една от големите загуби за българския футбол. Уникален и като човек, и като треньор. Невероятен, бяхме добри приятели", каза собственикът на Локомотив Сф Иван Василев. 

"Повече от 45 години се познаваме. Изпратих един от най-добрите си приятели. Може би най-позитивния човек, когото познавам", отрони през сълзи Ради Здравков.
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.