Станислав Ангелов даде извънредна пресконференция по случая с базата на Левски на "Раковски", както и засегна темата с ветераните на "сините". Уволненият от ПФК Левски Ангелов коментира, че ще заведе дело срещу ръководството на "сините".

"Таксите на децата трениращи на този стадион спряхме да ги отчитаме на ръководството на "Герена", тъй като от месец май е спряно да се плаща наем на стадиона, както и консумативите на съоръжението, което ползваме. Тези сума варират между 4000-4500 лева, заплатите на треньорите също бяха спряни, предприехме действия да се спрат таксите и с тях да се заплатят наемите, за друго няма да стигнат тези пари. От май до юли чакахме. Нищо не сме откраднали, използваме ги да спасим тази школа, става дума за зеления терен, кортовете и съблекалните. Не може да стопанисваме целия комплекс", коментира темата с таксите на децата от "Раковски" Станислав Ангелов.

"Треньорите са истински мъже, те се отказаха от заплатите си, заради децата. децата са бъдещето на Левски, това са истински левскари. Във всеки един ден ги правим истински левскари. Не може да кажеш - тези деца не ни интересуват. Работя за нашите деца, за тяхното развитие. Не правя частен бизнес, в школите се инвестира. Преди 4 години имаше 80 деца, сега са 300 деца и всяка година резултатите на школите са по-добри от предишната във всяко едно естество", каза още Ангелов. 

"Ветераните на Левски са хора дали много на Левски, това са хора на почит, които трябва да са почетни членове навсякъде, те трябва да помагат", допълни Ангелов по повод ветераните на тима.

"Със сегашното ръководство не се работи добре, с предишното се работеше перфектно и нещата вървяха. Никой няма желание да развива тази школа, аз я спасявам 4 пъти, школата беше определена като непродуктивна по времето на Тонев и Георги Иванов - Гонзо. Сегашното ръководство на Левски сега също иска да се откаже. Всичко се прави за децата. Школата може да изчезне до 3 месеца. Всичко върви в посока закриване, пишат се декларации. Ще се предприемат съдебни действия за клевета срещу ръководството на ПФК Левски", каза още Ангелов.

"Когато намериш 100 лева се работи за 500 лева, с много работа и желание. Обичам много Левски, изнасям фактологията, така както е", коментира още Ангелов.