17-годишен е колабирал в дискотеката, в която МВР направи масов обиск на клиенти. Бащата на момчето е бившият футболист Георги Какалов, който призна за случилото се. Ученикът е бил откаран с линейка от клуба. В неделя сутринта той е бил изписан от болничното заведение.

Георги Какалов обясни, че синът му е бил в дискотеката със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. Момчето отишло с компания, след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел, научи NOVA. След това продължили да празнуват в дискотеката.

Бащата на момчето е категоричен , че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. "Аз му имам пълно доверие, но въпреки това, докато бяхме в болницата, поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, алкохолът е 0,6 промила”, коментира Какалов.

17-годишното момче е употребило райски газ, научи NOVA. Ученикът си е поръчал алкохол, след което на място от служители са му били продадени балони с райски газ. Той е престоял повече от час в безсъзнание, преди за бъде извикана спешна помощ.

Приятелите на тийнейджъра обаче отричат да са дишали балони с райски газ. Собствениците на клуба също казват, че вътре не се продава райски газ. Момчето навършва пълнолетие след 3 месеца, уточни баща му.