В навечерието на 143-годишнината от обесването на Апостола на Свободата Васил Левски ПФК Левски поставя началото на кампания, свързана с запознаване на всеки първокласник с историята на патрона на клуба .

Ръководството, футболистите и служителите на тима канят всички „сини“ сърца на изискан коктейл и търг, събраните средства от които ще подпомогнат инициативата „Левски в училище“. Кампанията има за цел разпространението на безплатно предоставена книжка във всички училища в подходящи за възрастта визия и формат.

За да набере средства за инициативата, ПФК Левски организира събитие на 16.02.2016 г. в зала „Сити Марк Арт Център“ на адрес бул. "Янко Сакъзов" № 30, от 19:30 часа. (бивше кино „Левски“).

Водещи ще бъдат Иван и Андрей, а за доброто настроение допълнително ще се погрижат гост изпълнителите Орлин Горанов и Криско.

Всички желащи да присъстват, могат да си закупят покана от офиса на клуба, на адрес: гр. София, ул. "Тодорини кукли" № 47, административна сграда, или на място при пристигане за събитието.

Цената на един куверт е 100 лева.

На самото събитие ще бъде представен и отборът на Левски за пролетния полусезон.