Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов разказа как е прекарал боледуването от коронавируса. Той разкрива, че в един момент дори е бил изпаднал в депресия няколко пъти и, че се е наложило семейството му да се премести в друг апартамент далеч от него. В допълнение към това съпругата му и децата му са били подножени на дискриминация заради това, че Попов е болен.

“Белите ми дробове бяха абсолютно чисти. Не ми бяха противопоказни дори тренировките у дома. Чувствах се отлично. Наистина на деветия ден обонянието ми изчезна за известно време. Например пия кафе, усещам вкуса му, но все едно няма аромат. Странно усещане. Не беше страшно. Но няколко пъти изпадах в депресия. Решавах, че може би действително нещо не е наред с мен, а аз просто не го разбирам. А и точно при такова настроение обонянието ми изчезна. Лоша история”, споделя играчът на Ростов пред matchtv.ru.

Той разказва и за неприятна последица от коронавируса за жена му и двете им деца. Техните проби били отрицателни.

“Те веднага се преместиха в друг апартамент. В града обаче всички говореха за заразени футболисти на Ростов. В резултат на това 3-4 дни към жена ми и децата ни се отнасяха като към прокажени. Казвали са им: “Вашият мъж и баща е болен. Не може да се возите с нас в асансьора. Вървете по стълбите”, откровен е Ивелин. На съпругата му забранили и да ходи да тренира във фитнеса.

“Трябва да отбележа, че имаше и хора, които се отнасяха с разбиране и се опитваха да ни помогнат”, добавя Попов.

В спортен аспект той обяви, че иска с Ростов да бъде в топ 3 на руското първенство догодина.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.