Млада жена – футболен съдия обвинява шефа си в тормоз. Тя се казва Теодора Тодорова, а обвиненията са към председателя на Областия съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов.

Младата жена е получавала неприлични предложения от местния шеф на съдиите. До този момент Тодорова не е ръководила нито един мач.

Неприличните контакти започват през ноември миналата година.

„На един служебен обяд, на който той си позволи да каже какво иска. След това започнаха разговори, звънене и в един момент реших да започна чат, защото думите няма как да бъдат доказани. Със съпруга ми решиха да го провокираме да напише това, което казва”, сподели Теодора Тодорова в „Здравей, България” по NOVA, обяснявайки че Стоянов опитва да спъва работата ѝ заради неудовлетворените му желания.

„Българският футболен съюз по никакъв начин не е виновен. Аз не обвинявам БФС. За това, този човек по някакъв начин се е издънил в професионален аспект, не са виновни в БФС, когато са го назначили”, добави Тодорова.

„Всичко е една долна манипулация. Абсолютно всичко е манипулация. Тази седмица завеждаме дело и всичко ще се разбере. Аз съм водил много телефонни разговори с нея и други хора. Не отричам, че сме писали смс-и, но само за футбол”, пък заяви Ангел Стоянов в правото си на отговор и добави:

„Много относително е да кажете харесвате ли една жена. Всички жени са хубави. Хубаво е, когато си падате по жени. Проблемът е, когато си падате по мъже. Всичко ще излезе в съда. Имаме такива доказателства, които не смятам сега да изваждам пред вас. Съдът и прокуратурата ще изяснят всичко.”

ВИЖТЕ целия репортаж в приложеното ВИДЕО