Българският защитник Георги Пашов продължава да прави един много добър сезон в румънското първенство, а представянето му беше оценено с ново включване в идеалния отбор на кръга.

След като се представи чудесно при визитата на неговия отбор Академика Клинчен на Сепси, роденият в Гоце Делчев десен защитник попадна в идеалния отбор на 24-ия кръг на румънската Лига 1. Номинацията му е направена в официалната страница на румънското първенство lpf.ro.

Приносът му към тима е особено важен, тъй като не допусна попадение срещу устремилия се към участие в Европа отбор на Сепси Сфънтул Георге.

Георги Пашов за трети път влиза в идеалния отбор на кръга, като за последно това се случи през ноември. Но пък в изминалата събота затвърди мнението, че е един от най-добрите десни защитници в северната си съседка.

"Георги Пашов игра в защита без големи грешки. Той и вратарят им Октавиан Вълчану бяха най-добрите на терена в мача със Сепси OСK", пише официалната страница на румънското първенство.

Въпреки това обаче, Пашов е единственият футболист на тима си, който беше отличен тази седмица.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.