ЦСКА 1948 ще влезе в мача с Лудогорец с нагласа за победа, заяви старши треньорът на "червените" Николай Панайотов на пресконференция преди двубоя за Суперкупата на България срещу шампионите. Той заяви, че най-силните козове на неговата селекция са отборната игра и характерът.

Мачът за Суперкупата на България е насрочен за събота, 10 февруари. Той ще бъде проведен във Велико Търново на стадион "Ивайло".

„Очакванията са да стане един интересен мач. Надявам се това, което работихме през подготовката, да го покажем на мача с Лудогорец. Искаме да победим и отиваме с тази нагласа“, започна Панайотов.

„Най-силният ни коз според мен е отборната ни игра. Имаме добри индивидуалности, но характерът, който имат момчетата, мен лично ми допада много. Смятам, че това ни е най-силният коз“, изрази мнение той и продължи по отношение на зимната подготовка.

Снимки: LAP.bg
16 снимки

„Аз мисля, че направихме една добра подготовка. Със сигурност нямахме най-добрите атмосферни условия в България. Няма значение къде играеш. Трябва да се приспособиш. Мисля, че изиграхме добри контролни мачове. Смятам, че с течение на подготовката и последните два-три мача се представихме на ниво. Надявам се да покажем добра игра“.

„Не мисля, че с голяма част от футболистите сме се разделили. Има основни футболисти, но останаха много добри футболисти. Не мисля, че чисто игрово отборът ще играе по-слабо. Това е стимул за момчетата. Съставът може би е избистрен. Мисля, че само Жека на този етап не се знае дали ще пътува с отбора. Влиза във форма, но се разболя. Марио Топузов също има проблеми. Останалите като цяло са на линия. Новите французи са кондиционно назад. Работи се с тях, трябва им време“.

Относно това къде трябва да се играе двубоят с Лудогорец, Панайотов заяви:

„Нормално е мачът да е на неутрален терен. Надяваме се теренът да е добър и да се получи добър мач. Не мисля, че е от толкова голяма значение къде е двубоят. Всеки мач е задължителен. Със сигурност този двубой е с много голяма важност. Можем да спечелим трофей. Ще имаме доста мачове с Лудогорец до края на месеца. Всеки е важен и ще покаже докъде сме“, завърши наставникът на „червените“.