Капитанът на Лудогорец Антон Недялков остана много радостен от показаното от своя отбор в мача за Суперкупата срещу ЦСКА. Недялков не отрече, че мисли за трансфер зад граница, след като призна, че сега му е времето да отиде да играе в чужбина.

„Никога една победа не е толкова лесна, колкото изглежда. Играхме като отбор, видя се. Радвам се, че всички се раздадоха максимално и постигнахме това, което Лудогорец търси от много време – да играе като отбор. Благодарен съм на всички за това”.

Антон Узунов
99 снимки

„Предполагам, че ЦСКА не са още в тази форма, която би трябвало да са, но аз се радвам, че победихме. Щом победихме с такъв голям резултат, значи Лудогорец върви. Когато изиграхме последните мачове, бяхме станали шампиони и за нас не беше важно. Сега беше значимо и видяхте какво стана. Винаги има адреналин. Когато съм играл в ЦСКА, съм давал всичко и съм се старал да оставя следа с играта си и себераздаването си. Това, че всички си мислят някакви работи, това е тяхно мнение. Предполагах, че ще дойдат повече хора, но се надяваме следващия път”, продължи капитанът на „орлите”.

„Надявам се в най-скоро време да отида някъде да поиграя, защото ако не изляза сега, след време ще ми е по-трудно. Дали тази или другата година, ще видим какво ще се случи”, загатна Недялков.