"Благодаря още веднъж на хората и на Бербатов за поканата. Надявам се да има повече такива събития, защото виждаме какъв празник става", коментира Мартин Петров след края на благотворителния мач All Stars 2017, който се игра на Националния стадион "Васил Левски".

"Беше прекрасно, хубаво е да видиш толкова много звезди на едно място, радвам се, че стана шоу за тези добри начинания, които Фиго и Бербатов правят. Благодаря още веднъж на хората и на Бербатов за поканата. Надявам се да има повече такива събития, защото виждаме какъв празник става", сподели Петров след срещата, която се игра пред пълните трибуни на Националния стадион.

Бившият национал коментира и какво е чувството отново да играе рамо до рамо с Димитър Бербатов и Стилиян Петров. "Много приятно останах изненадан, че в съблекалнята трите фланелки бяха една до друга. Трите кончета бяха едни до други. Хубави спомени. Стадионът отново пълен. Колкото повече такива хубави мероприятия и благотворителни, толкова по-хубаво. За тези дечица, които Бербатов награждава това е едно голямо преживяване. Със сигурност повечето от тях няма да могат да спят тази вечер,както и много други дечица, които имаха удоволствието и щастието да се докоснат до тези звезди"

"Смятам, че за младите играчи това трябва да е едно позитивно преживяване и начинание. Пожелавам им успех, това беше целта и на Бербатов, тези млади играчи да се докоснат до атмосферата, до тези играчи, да видят, че нищо страшно няма, просто трябва работа, труд, усърдие, дисциплина и нещата ще се постигнат, защото те имат качествата. Пожелавам им даже да ни надминат в успехите", допълни бившият играч на Волфсбург, Манчестър Сити, Атлетико Мадрид и Еспаньол.

Всички приходи от днешния мач ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“.