Мартин Йол: Бербатов може да играе футбол, докато навърши 40

"Хубаво е, че хората не разочароваха Бербатов, защото това бе неговият мач. Той може да играе футбол, докато навърши 40, защото при него не е важно тичането, а докосването и талантът", коментира холандският наставник Мартин Йол, който бе треньор на сборния отбор на Димитър Бербатов в благотворителния мач All Strars 2017 на Националния стадион.

"Започнахме мача в малко странна формация, заради играчите, те вкараха, но през второто полувреме ние можехме да вкараме още няколко гола, както и те. Получи се добър резултат - 3:3. За първи път в живота ми отборът ми вкарва 3 гола и Бербатов не е сред голмайсторите. Феновете бяха невероятни, стадионът бе пълен. В такива мачове понякога има по 5-6 хиляди човека, така че бе много приятно. Хубаво е, че хората не разочароваха Бербатов, защото това бе неговият мач. Той може да играе футбол, докато навърши 40, защото при него не е важно тичането, а докосването и талантът", коментира Йол след срещата.

Легендата на сръбския футбол Предраг Миятович сподели, че е останал очарован от публиката на Националния стадион. "Беше прекрасно, имаше 35 хиляди човека, пълни трибуни. Браво! Това ни носи голямо удоволствие, да участваме в един такъв спектакъл. Сега е малко тежко, много сме уморени, все пак сме бивши футболисти, но беше страхотно. Направо съм като мъртъв, катастрофа, но бе голямо удоволствие", каза той.

"Винаги обичам да играя футбол. Атмосферата бе приятна, толкова много хора дойдоха, за да допринесат за една добра кауза. Не очаквах толкова много хора да дойдат, феновете бяха фантастични. Мисля, че като се има предвид възрастта на участниците и това, че вече не играят футбол, всички бяха в страхотна форма", сподели бившият вратар на Арсенал Йенс Леман.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Други