Членът на съдийската комисия на УЕФА Марк Бата изпрати специално писмо до Михаил Касабов, с което изрази своята благодарност към българската федерация за отзивчивостта и готовността за сътрудничество. Както е известно, двубоят между Левски и Славия от 29-тия кръг на първенството бе ръководен от френска съдийска бригада по предложение на Френската футболна федерация за обмен на съдии с цел топ арбитрите да бъдат във форма за двубоите от европейските турнири през август. 

"Уважаеми господин президент,

Скъпи Михаил,

Бих желал да благодаря за възможността, която предоставихте на Клеман Тюрпен и неговите колеги да ръководят официална футболна среща преди европейските финали.

В свое съобщение след завръщането си, той ме информира за отличното посрещане от страна на БФС и колко високо той и екипът му оценяват възможността да излязат на терена след 3-месечната пауза.

Ще бъда благодарен, ако е възможно от мое име да благодарите на Изпълнителния комитет на БФС, че прие тази обмяна на опит при съдиите и на всички, които се погрижиха за чуждестранната съдийска бригада.

С най-съдечни поздрави и приятелски спомен", написа Бата.