Отборите на Локомотив Пловдив и АЕЛ Лимасол не се победиха в контролна среща. Двубоят на "Лауто" завърши при резултат 0:0.

Още в третата минута на мача гостите получиха отличен шанс да открият резултата. Защитата на Локомотив не се справи при центриране на Рави Цука отдясно и Ангелос Андреу  стреля без подготовка от въздуха от около 10 метра, но топката се отби в лявата греда на вратата на „черно-белите“. 

start-photo.bg
24 снимки

Шест минути по-късно АЕЛ отново организира добра атака, при която капитанът на отбора Слободан Медоевич изскочи зад защитата на Локомотив и комбинира с Морейра Мендеш, който обаче не успя да преодолее Кристиан Томов, останал очи в очи със стража на „смърфовете“. 

В ответната атака Аксел Велев получи шанс да реализира след центриране отдясно, но се засуети и не съумя да нанесе завършващ удар от границата на вратарското поле. 

В 17-ата минута добър индивидуален рейд на Алфа Конте по левия фланг завърши с неточен удар по диагонала. 

В 36-ата минута Кристиан Томов спаси силен шут на Аарон Тшибола от близка дистанция. 

Три минути след това се стигна до физически сблъсък на тъчлинията между Петър Андреев и Петър Филипович, заради което и двамата състезатели бяха изгонени от игра от главния съдия Радослав Гидженов. 

В началото на втората част обаче двата тима подновиха сблъсъка с пълни състави, след като Божидар Костадинов и Христофорос Францис се появиха в игра на местата на Андреев и Филипович. 

През второто полувреме бяха извършени множество промени и в двата отбора и чистите ситуации за гол липсваха. Така двубоят приключи при нулево равенство.

FT Локомотив Пловдив - АЕЛ 0:0

Стартов състав на Локомотив Пловдив: Кристиан Томов, Ангел Лясков, Калоян Костов, Ефе Али, Видол Сейменски, Лео Сена, Георги Каракашев, Кристиан Мендоса, Алфа Конте, Петър Андреев, Аксел Велев

Стартов състав на АЕЛ Лимасол: Мигел Оливейра, Рави Цука, Джалма Силва, Константинос Сотириу, Петър Филипович, Хавиер Мендоса, Слободан Медоевич, Аарон Тшибола, Ангелос Андреу, Морейра Мендеш, Джонатан Морсай