След тежката травма, която преживя футболният национал Тодор Неделев, неговата приятелка Анита показва, че и за секунда не спира да го подкрепя и да бъде до него. Красавицата, която от години е до капитана на Ботев Пловдив отново сподели трогателно послание в социалната мрежа, като двамата със своя любим се врекоха в любов завинаги. 

"Господ често ни поднася изпитания! Понякога малки подводни камъчета спъват ежедневието ни, губим време и енергия втренчени в проблемите, а Той Животът си играе с нас! Показва ни колко малки и незначителни могат да бъдат нещата за които се тревожим, когато ни изправи пред очите на Смъртта…Вярвам, че най-големите трудности, Господ изпраща на своите любимци, защото само силните могат да устоят и да се справят с тях! Благодаря ти, Любов, че не ме остави…Че се пребори! Показа на всички колко си силен! Сега живееш своя втори живот, който ще е още по-хубав, защото след всяка буря изгрява слънце! Вече няма какво да ни бутне, щом сме заедно! Обичам те завинаги!, написа Анита.

Тодор Неделев

източник: Фейсбук

Веднага след това футболната звезда отговори на красавицата с коментар под снимката, който гласеше: "Обичам те завинаги!".