Левски обяви, че са събрани над 16 000 лева от виртуалните билети за реванша с Айнтрахт Франкфурт, като сумата ще бъде дарена на близките на загиналите четирима "сини" привърженици след първия мач с германците. Към тези пари ще бъдат добавени и тези, събрани в специалната урна, която бе пусната именно за подпомагане на тази кауза. Тя ще е налична и по време на мача с Етър.

Ето какво написаха от „синия“ клуб:

Левскари, след ужасната катастрофа в часовете след мача с Айнтрахт в София, при която загинаха четирима наши „сини“ братя, клубът стартира кампания за набиране на средства за подпомагане на техните близки. За целта ПФК Левски обяви, че всички събрани средства от виртуални билети за мача-реванш с Айнтрахт ще бъдат предоставени за каузата. Точната сума, която е събрана, е 16 768 лева.

Паралелно в клубния магазин бе поставена урна, в която всеки желаещ може да подпомогне семействата на загиналите „сини“ братя. Тя ще остане и по време на домакинствата на Етър в събота, както и срещу Лудогорец на 1 октомври. След това сумата от урната ще бъде прибавена към тази от виртуалните билети и ще бъде предоставена на пострадалите. Всеки, който има желание да подпомогне каузата, може да го направи в следващите две домакинства.