Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков индиректно атакува екипа на Димитър Бербатов. Бившият халф на България призна в интервю, че досега е спазвал толерантност заради битката на Бербо за президентския пост на БФС, но сега коменитра, че са давани пари на хора от човек със "запотени очила".

Известен факт е, че екипът на Димитър Бербатов чрез социалните мрежи зададе седем въпроса към настоящото управление на БФС, свързани с изминалия Конгрес.

Антон Узунов
88 снимки

„На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но… Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него.

Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше“, заяви Лечков.

„Бербатов говори главно през фейсбук, но футболът не е фейсбук. Мерна се веднъж-два по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат", каза Лечков пред Блиц.

Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава. Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е казал – цинично е, но е вярно: Битият – бит, другият – такован“, добави Лечков.