Срещата от 23-ия кръг от първенството на Югоизточната Трета лига между отборите на Спартак Пловдив и Родопа Смолян се отлага. Двубоят по програма трябваше да се играе в събота (27 март) на Стадион "Тодор Диев" в Пловдив. Причината е отново в положителни проби за COVID-19, дадени от футболисти на домакините.

Това е втори мач на Родопа, който се отлага заради позитивни на опасната зараза противникови футболисти - този път от Спартак. Интересното е, че това е и втори мач на самите спартаклии, който се отлага заради заразени с коронавирус.

Двубоят от 22-ия кръг на третото ниво у нас срещу Загорец Нова Загора бе отменен миналата седмица поради същата причина.

Официално търпи промяна и програмата от 24-ия кръг в Югоизточната Трета лига. Заради предстоящите парламентарни избори на 4 април, мачовете от кръга се изместват с един ден. Вместо събота (3 април) те ще се играят в петък (2 април) от 17:00 часа. Тогава тимът от Смолян трябва да домакинства на Розова долина Казанлък.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.