Най-добрият български футболист през последните 15 години Димитър Бербатов се похвали в социалните мрежи, че неговата автобиография "По моя начин" вече е налична и на английски език.

Както е известно, преди 2 години бившият нападател на Манчестър Юнайтед издаде книгата си в България, след което направи своеобразно турне из страната, срещайки се с фенове, и раздавайки автографи и снимки. Обиколката на Бербо приключи на 17 декември 2018-а, когато изнесе лекция в Софийския университет и отговаряше на множество въпроси от страна на любознателните студенти, които се редяха на дълги опашки в най-голямата зала на ректората за минута внимание от най-резултатния голмайстор в историята на българския национален отбор.

"Хора, днес е денят! "По моя начин" - моята автобиография на английски е тук. Отидете на berbatov.com и направете своята поръчка. Вземете своята подписана книга сега и ѝ се насладете", написа благоевградчанинът в социалните мрежи.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.