Клубът на DJ Теди Джорджо също подкрепи Боби Михайлов

На 16 януари 2018 година се проведе второто заседание на УС на Локомотив Дряново за годината. Ръководството на аматьорския футболен клуб бе единодушно и подкрепи кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС за още един мандат. На предстоящия конгрес през февруари, клубът ще бъде представляван от президента на отбора – Тодор Георгиев /Теди Джорджо/.

По време на срещата бе отчетено добрата работа и взаимодействие с Борислав Михайлов и екипа на БФС, както и добрата организация и дейност от ръководството на аматьорската лига на БФС, в лицето на Румен Вълков и Александър Шатровски. През годините топлата връзка на клуба и добрата работа със ЗС на БФС Велико Търново и ОС на БФС Габрово спомогнаха за развитието на ДЮШ и провеждането на десетки футболни турнири с регионален и национален мащаб, форуми, лагери и обучения на съдии в предбалканското градче. От тази година в програмата и календара на БФС са заложени и двата детски футболни турнира в Дряново – Великденски футболен турнир през април и Коледен футболен турнир през декември с цел развитието и популяризирането на детско-юношеския футбол в България. Целогодишно в обновените спортни бази в Дряново и село Царева ливада  се организират и провеждат турнири и за девойки до 12, 15 и 17 години с цел развитие и популяризиране на девическия футбол региона и в страната.

През 2009 година Борислав Михайлов е единствения президент на БФС, който е посетил дряновските „железничари”, на които дари пълна екипировка, футболни топки и аксесоари за цялата школа. Президента на клуба Тодор Георгиев проведе среща с Бончо Генчев и Георги Трендафилов, на която декларира пълната подкрепа и пожела успех на Боби Михайлов на предстоящия конгрес.

Свързани материали

  • Пореден клуб се обяви в подкрепа на Боби Михайлов Пореден клуб се обяви в подкрепа на Боби Михайлов
  • Бдин Видин подкрепи кандидатурата на Михайлов Бдин Видин подкрепи кандидатурата на Михайлов
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Локомотив Дряново

Други