Бившият защитник на Литекс, Чарлтън и Лийдс Радостин Кишишев коментира какво му е дал футболът и какви са били предимствата. Той сподели и интересни подробности около своя живот.

"Спортът ми даде много. Даде ми дисциплина и ме изгради като човек. Създадох семейство, приятели. Играх и на по-високо ниво. Имаше и добри финансови облаги. Доста е трудно сега да се постигат, каквито и да е успехи. Виждам, че и на подрастващите им е трудно да стигнат дори до средно европейски отбори", започна Кишишев.

"Спомням си Евро 96, когато Димитър Пенев ме сложи в отбора. Чувството след мача беше уникално. Вторият емоционален момент беше, когато спрях с футбола. Казах си, че никога не съм мечтал да имам толкова дълга кариера", продължи бившият футболист.

"Казвам на всички, че трябва да се мечтае. Сега си гледаме петото дете и се преместихме в София. Харесва ми градът. Живял съм в Лондон все пак. На жена ми може би ѝ беше малко по-трудно. Лесно е с пет деца, зависи как си подредиш приоритетите", завърши Радостин Кишишев.

Повече може да видите във видеото!