Актьорите, изиграли Гунди и Лита, изненадаха зрителите в две от столичните кина по време на първия ден от излизането на филма за Георги Аспарухов на голям екран. Двамата лично чекираха билетите за лентата "Гунди - Легенда за любовта", а след това дадоха и автографи на някои от тях. 
 
Ето какво написаха в официалната страница на филма "Гунди - Легенда за любота":
 
"Филмът е вече във ваши ръце, а Павел Иванов и Александра Свиленова направиха вчера един финален тур на кината в София, за да благодарят лично на първите зрители и да оставят няколко подаръка. 
 
В Кино Арена в The Mall Павел и Санди лично чекираха билетите на зрителите за една от най-ранните прожекции, а след това разписаха няколко кутии за пуканки от благодарност към единствената киноверига, която реши да произведе такива за своя сметка. Отивайте докато не са свършили.
 
В CineGrand в Ring Mall пък се озовахме на следобедна прожекция, на която две страхотни учителки бяха завели класовете си. Вярваме, че учениците са взели своите поуки от видяното. Това е киното, което първо разпродаде всички билети за уикенда. 
 
Вечерта пък нямаше как да пропуснем и киното, което стана доста емблематично за нас и продукцията - Cineland в България Мол. Там Павел и Санди гледаха филма за първи път, там Величка Маркова видя филма за първи път, там публика видя филма за първи път. Зрителите седнали на седалки с №9 си тръгнаха и с подаръци - специалните пакети от "Захарни заводи" с автографи от двамата актьори."